Let’s get started

Beste (toekomstige) eerstejaars geneeskundestudent,

Binnenkort is het eindelijk zo ver: je mag aan je geneeskundebachelor beginnen! Een moment waar je lang naartoe hebt gewerkt, en waarschijnlijk ook lang naar uit hebt gekeken. Maar ook een spannend moment, want hoe ziet het leven van een geneeskundestudent er nou écht uit? Hoe zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent? En hoe zit het nou met al die colleges, tentamens, practica, en studiegroepen? 

Zeker in tijden van corona kunnen wij ons voorstellen dat dit vragen zijn die extra vaak bij jullie opkomen. Het is namelijk niet niks; eerstejaars geneeskundestudent zijn vanuit huis. Om jullie hiermee een klein beetje op weg te helpen, hebben wij voor jullie deze pagina ingericht. Hier kun je op een persoonlijke en interactieve manier kennis maken met de ins en outs van de geneeskundeopleiding. Doe bijvoorbeeld het escape room spel om de medische faculteit beter te leren kennen, of kijk naar de filmpjes van verschillende docenten en studentenorganisaties. Ook kun je hier praktische tips en informatie vinden, meedoen aan polls, en meer lezen over campagnes en andere initiatieven.

Probeer het zelf, en klik op één van de onderwerpen in het menu links.  

Veel plezier, en wij hopen jullie over een tijdje weer in het echt te zien op de faculteit!

Groetjes,

Het StudiooVU team.

 

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op https://www.med.vu.nl/nl/
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen